Loading...

Zyre e bukur per qira ne ishbllok

2,000€

Pershkrimi

Zyre e bukur per qira ne ishbllok, e organizuar dhe sistemuar kendshem. Zyra ka nje holl te madh ku ka nje minirecepsion (gipsi), 2 dhoma standarte, minikuzhine dhe tualet. Ambienti ka drite natyrale te bollshme, lartesi te konsiderueshme, sistem ngrohje-ftohje si dhe dysheme laminati.

Per nje vizite prane tyre apo me shume detaje mund te na kontaktoni.

Vendodhja